Clayton Franklin

Clayton Franklin

Clayton Franklin brillen

De designers van het merk Clayton Franklin, Bill Clayton en Ken Franklin uit Uppingham in Engeland, waren het zat steeds gepest te worden om hun dikke "nerdy" brillen. Hun missie: de bril herdefiniëren en cool maken! En zo werd het brillenmerk Clayton Franklin geboren. 

Jammergenoeg overleed Ken Franklin tijdens het ontwerpen van de eerste brillen. Zijn vriend Bill Clayton zwoer hierna aan de familie van Ken om hun droom van een eigen brillencollectie werkelijkheid te laten worden. Inmiddels worden de Clayton Franklin brillen overal ter wereld verkocht. Vooral in Amerika zijn ze erg populair. 

Clayton Franklin is geïnspireerd op de stijl van het begin van de 20e eeuw. "Klassieke voorwerpen krijgen door de eeuwen heen altijd weer een nieuwe vorm" is de filosofie achter elke bril. Combineer de tijdloze monturen met de allernieuwste technieken... et voilà: unieke, stijlvolle en verfijnde retro brillen van titanium en Japans acetaat met ongeëvenaarde details van bijvoorbeeld sterling zilver. 

De brillen van Clayton Franklin zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, licht en heel comfortabel om te dragen. De monturen worden met de hand gemaakt in Japan bij het beroemde brillenhuis Hiero House. Ervaren ambachtslieden besteden veel zorg, tijd en aandacht om ieder detail van een Clayton Franklin bril te laten kloppen. De Clayton Franklin collectie bestaat uit dames brillen en heren brillen in verschillende vormen, kleuren en maten. Voor iedereen die een stijlvolle aanvulling voor zijn of haar outfit zoekt.