l.a. Eyeworks

l.a. Eyeworks

l.a. Eyeworks brillen 

Ze zijn origineel, hip en verfrissend. De brillen van l.a. Eyeworks herken je meteen aan de gedurfde vormen en het expressieve gebruik van kleur. l.a. Eyeworks combineert vakmanschap met functionaliteit en vrolijkheid. Elke bril is met de hand afgewerkt. Het resultaat: brillen die niet alleen fantastisch staan, maar op zichzelf al het bewonderen waard zijn. 

Het duo Gai Gherardi en Barbara McReynolds zijn de designers van l.a. Eyeworks, twee opticiens die samen in Los Angeles in 1979 een winkel begonnen. Ze wilden iets anders bieden dan de bestaande brillen merken en zijn onder hun eigen merk l.a. Eyeworks brillen gaan ontwerpen. 

De designers geloven dat elk gezicht een kunstwerk is dat een prachtige omlijsting verdient. Ze dagen je uit om een statement te maken met je persoonlijkheid en dit met een bril van l.a. Eyeworks te benadrukken. De visie van het merk is dat een bril zich niet zou moeten conformeren aan mode, maar naar de drager van de design bril. Zo wordt het een onderdeel van je identiteit. Daarom maakt l.a. Eyeworks hun brilmonturen in een gelimiteerde oplage.


l.a. eyeworks