Lunor

Lunor

Lunor brillen

Wie vindt dat vroeger alles beter was, moet beslist een kijkje nemen in de collectie van Lunor. Dit bijzondere merk maakt uitsluitend replica’s van vermaarde brilontwerpen uit het verleden.

Lunor maakt kopieën van brillen uit 300 jaar wereldgeschiedenis: van 1650 tot 1950. Het merk is daarom een absolute must voor de liefhebbers van ronde, ovale en pantoscopische monturen. Ook zijn er in deze collectie unieke technische wondertjes vinden, zoals brillen met veren die je kunt uitschuiven.

Monturen van Lunor worden vervaardigd uit materialen die hun waarde in de loop van eeuwen hebben bewezen. Volledig handgemaakt volgens een oude traditie, bestaande uit meer dan 200 arbeidshandelingen.

Lunor is erg geliefd bij celebrities als Oprah winfrey, Robin Wiliams, Steve Jobs, Madonna, Yoko Ono en Lionel Richie. En natuurlijk is ook het ronde Lennon-brilletje een typisch voorbeeld van een klassieke Lunor bril. Daarnaast wordt het merk vanwege de historische accuratesse ook veelvuldig gezien op de filmsets van Hollywood.


lunor monturen