Serengeti

Serengeti

Serengeti zonnebrillen

De gepolariseerde zonnebril glazen van Serengeti behoren tot de absolute top. Door de unieke combinatie van de glaseigenschappen en de nieuwste technologie biedt een Serengeti zonnebril de beste bescherming voor je ogen.

Serengeti komt oorspronkelijk uit Florida, Amerika. Het merk bestaat sinds 1985. Die jarenlange ervaring vind je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de brillenglazen. De exclusieve fotochromatische lenzen van Serengeti passen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht op een bewolkte dag. Op deze manier zorgt een Serengeti zonnebril voor hoog kijkcomfort én helderheid bij elk weertype.

Serengeti onderscheidt zich door de contrasterende glazen. De roodbruine contrasten zijn ideaal in een groene omgeving, bijvoorbeeld tijdens het golfen, fietsen of andere sport. Alle glazen zijn ontspiegeld aan de binnenkant dus je hebt geen last van hinderlijke schitteringen en reflecties.

En alsof dat nog niet genoeg is: Serengeti is de beste in polarisatie. Het polarisatiefilter is namelijk in de lens ingebouwd en kan daardoor niet slijten of beschadigen. De filters voor UV-licht en blauw licht maken het geheel helemaal af.

Bij Serengeti zit je goed als je op zoek bent naar de meest optimale bescherming voor je ogen. Dit is ook de reden dat veel Serengeti-dragers nooit meer anders willen.

 

Serengeti brillen