Ervaren stijladviseurs

Een design montuur voegt iets toe aan je gezicht. Maar dan moet je natuurlijk wel de juiste bril opzetten.

Samen met onze ervaren stijladviseurs wordt de keus wel heel makkelijk. Zij voorzien u van het beste stijladvies en weten alles van de laatste modetrends.

Ben je op zoek naar een artistieke look? Of liever ondeugend, intelligent of elegant? Of gewoon die ene bril die precies voor jou gemaakt lijkt? Bij Roosdorp hebben we meer dan 2500 design monturen, zodat u samen met onze stijladviseurs de perfecte bril kunt vinden!

 

Afspraak maken                              Contact & Route 

 

Belangrijke accessoire

De tijd dat een bril puur een hulpstuk was om beter te zien ligt ver achter ons. Een bril is tegenwoordig een belangrijke accessoire, waarmee je iets over jezelf vertelt. Met het juiste stijladvies kun je jouw natuurlijke schoonheid benadrukken en minder sterke kanten verdoezelen.

 

Het belangrijkste uitgangspunt is dat je een contrasterende vorm kiest. Maar ook dat is geen universele regel. Er zijn zo veel andere aspecten die meespelen. Denk aan de kleur van de ogen, de huid en het haar. De afstand tussen de ogen, de jukbeenderen en de grootte van de neus.

 

Ben je op zoek naar een artistieke look? Of liever ondeugend, intelligent of elegant? Of gewoon die ene bril die precies voor jou gemaakt lijkt?

Persoonlijke smaak speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Wat wil je uitstralen of benadrukken met je bril? Samen met onze vakkundige stijladviseurs vindt u bij Roosdorp altijd de bril die het beste bij u past.
Liever eerst nog even een oogmeting? Ook dat kan! Maak gemakkelijk online een afspraak met onze optometristen of stijladviseurs.

 

Afspraak maken