Zonneglas op sterkte cadeau

klein zonneglas

Het zomerse weer is al volop begonnen. Maar beschermt u uw ogen net zo goed als uw huid?

Lees meer

Column: Waarom is een goede zonnebril belangrijk?

orthoptist

Het voorjaar staat weer voor de deur en de zonnebril wordt weer tevoorschijn gehaald. Maar waarom is een goede zonnebril eigenlijk zo belangrijk? 

Lees meer

Probeer ‘m zelf: de kleinste leesbril ter wereld

multifocale-lenzen-kleinste-leesbril

Wegens succes herhaald, op 6 en 13 april. Roosdorp presenteert een nieuwe generatie multifocale lenzen: scherp zien, zonder het ‘op-af-op-af’ gedoe van een leesbril!

Lees meer

2e set HD glazen gratis

Varilux actie

Varilux actie: exclusief bij Roosdorp Van werken tot sporten en van reizen tot heerlijk genieten van de zon: met de nieuwste multifocale glazen van Roosdorp heeft u altijd het beste zicht.

Lees meer

Vier tips om een beslagen bril te voorkomen

beslagen bril

Het is misschien wel de grootste ergernis van brildragers: een beslagen bril. Gelukkig zijn er goede oplossingen. In dit blog zetten we er 4 voor je op een rijtje.

Lees meer

YourChoice

yourchoice klein

Ontwerp je eigen bril Exclusief bij Roosdorp: ontwerp je eigen bril via YourChoice. Een unieke bril, geheel naar eigen smaak. Geschikt voor alle brildragers, brillenliefhebbers en fashionista’s die zelf hun bril willen ontwerpen of graag meerdere brillen willen afwisselen, voor een betaalbare prijs!   Laat je inspireren Een strakke bril voor zakelijk gebruik én een […]

Lees meer

Fashion Event groot succes

galerij9

Het weekend van 24 en 25 november stond in het teken van ons Fashion Event. Ook dit jaar was het een geslaagd weekend, met in het middelpunt de monturen van THEO.

Lees meer

Fashion Event bij Roosdorp

Fashion Event2017_HR

Op 24 en 25 november organiseert Roosdorp haar negende Fashion Event.

Lees meer

Varilux deelt uit: 2e set glazen gratis

actie multifocale glazen

Bij Roosdorp ontvangt u, bij aankoop van een nieuwe bril, een 2e set glazen helemaal gratis! Inclusief dezelfde topkwaliteit als uw eerste set brillenglazen.

Lees meer

Oogzorgweken bij Roosdorp

oogzorgweken

Tijdens de oogzorgweken bij Roosdorp ontvangt u een gratis oogmeting, inclusief oogscan t.w.v. € 69,- Onze oogzorgweken lopen nog door tot 19 november a.s.  

Lees meer