Roosdorp opticiens werkt met een team van 13 brilspecialisten. Stijladviseurs, glas- en contactlensspecialisten, brillenmakers, optometristen, opticiens en een orthoptist.

Wilt u een uitgebreide oogmeting? Of advies nodig bij het vinden van de juiste bril?  Kom langs bij Roosdorp, waar een enthousiast en zeer uitgebreid team voor u klaar staat!

 

Afspraak maken       Contactformulier

 

Gespecialiseerd

Mensen vragen wel eens waarom we zoveel verschillende disciplines in huis hebben. De reden is eenvoudig: optiek is de afgelopen jaren een complex vak geworden. Als je in zo’n divers vak op het hoogste niveau wilt presteren, moet je je specialiseren.

Stijladviseurs

Een professioneel stijladviseur weet alles van mode, trends, materialen en merken. Hij weet in een oogwenk die ene bril te vinden die voor jou gemaakt lijkt. De bril die iets toevoegt, je mooier maakt. Samira, Arnold, Martin en Erika zijn onze stijladviseurs. Lees meer over het werk van de stijladviseurs.
DE STIJLADVISEUR VINDT IN EEN OOGWENK DIE ENE BRIL DIE VOOR JOU GEMAAKT LIJKT.

IMG_4236

Glasspecialisten

Een glasspecialist weet precies hoe je een optimaal kijkcomfort creëert. Wist je dat je bij Roosdorp de keus hebt uit tientallen verschillende soorten glazen? De glasspecialist helpt je de beste keus te maken. Bij Roosdorp zijn glasspecialisten ook stijladviseur. De keus voor een montuur hangt namelijk nauw samen met de keus voor het glas. En een glasspecialist weet precies hoe je een optimaal kijkcomfort creëert.

Opticien

Roosdorp beschikt over 7 gediplomeerde opticiens. Ze doen oogmetingen en geven advies. De meeste oogmetingen laten we trouwens over aan onze optometristen. Zij zijn hoger opgeleid en in staat om eventuele medische oogproblemen te onderkennen. Opticiens zijn Hettie, Martin, Arnold, Judith, Erika en Samira.

Optometristen

Een medisch opgeleide optometrist is gespecialiseerd in oogziekten. Je vindt hem in het ziekenhuis, als assistent van de oogarts en bij de betere opticien. Een optometrist doet oogmetingen en oogonderzoek. Heb je snel specialistische hulp nodig, dan verwijst hij je meteen door. Roosdorp beschikt over drie optometristen: Marieke, Jurre en Niels.

Contactlensspecialist

Een contactlensspecialist is een opticien of optometrist die zich heeft gespecialiseerd in contactlenzen. Hij weet precies wat voor lenzen je ogen nodig hebben, controleert ze regelmatig en houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In Nederland mag helaas iedereen zich een contactlensspecialist noemen. Roosdorp werkt uiteraard alleen met ANVC-gediplomeerde specialisten. Onze contactlensspecialisten zijn Hettie, Judith en Jurre.  

 

 Brillenmaker

Een brillenmaker werkt in het atelier. Hij bestelt de glazen bij de fabrikant, slijpt ze zorgvuldig op maat en plaatst ze in het montuur. Een goede brillenmaker doet zijn uiterste best om de glazen zo dun mogelijk te slijpen. Je kunt bij hem ook terecht voor het onderhoud van je bril. Eddy en André werken in ons atelier.
 • Daarom Roosdorp:

  • Gediplomeerde opticiens, lens-specialisten en optometristen
  • Altijd de nieuwste apparatuur
  • Roosdorp is onafhankelijk en staat daardoor in contact met alle fabrikanten

  Maak een afspraak

 • 'De medewerkers van Roosdorp zijn zo lekker menselijk. Er is geen hiërarchie. Ze zijn open en geïnteresseerd.' Lees meer

  - Franka Gerritsen