Een mooie aanvulling op onze collectie design monturen: de brillen van la Eyeworks. De monturen van dit nieuwe merk zijnĀ origineel, hip en verfrissend.

De la Eyeworks brillen herken je meteen aan de gedurfde vormen en het expressieve gebruik van kleur. la Eyeworks combineert vakmanschap met functionaliteit en vrolijkheid. Elke bril is met de hand afgewerkt. Het resultaat: brillen die niet alleen fantastisch staan, maar op zichzelf al het bewonderen waard zijn.

la Eyeworks brillenDesigners la Eyeworks

Het duo Gai Gherardi en Barbara McReynolds zijn de designers van l.a. Eyeworks, twee opticiens die samen in Los Angeles in 1979 een winkel begonnen. Ze wilden iets anders bieden dan de bestaande brillen merken en zijn onder hun eigen merk l.a. Eyeworks brillen gaan ontwerpen.

Onderdeel van je identiteit

De designers geloven dat elk gezicht een kunstwerk is dat een prachtige omlijsting verdient. Ze dagen je uit om een statement te maken met je persoonlijkheid en dit met een bril van la Eyeworks te benadrukken. De visie van het merk is dat een bril zich niet zou moeten conformeren aan mode, maar naar de drager van de design bril. Zo wordt het een onderdeel van je identiteit. Daarom maakt la Eyeworks hun brilmonturen in een gelimiteerde oplage.

Elk gezicht is een kunstwerk dat een prachtige omlijsting verdient

Kom snel langs in onze winkel om ze te passen! Binnenkort ook verkrijgbaar in onze webshop.

Meer weten over het merk? Neem dan een kijkje op hun site: www.laeyeworks.com

 

Deel deze pagina